Evenementen bewaking

De Maastrichtse Reddingsbrigade draagt sinds jaren zorg voor de waterveiligheid van tal van evenementen. Het meest opvallende evenement is de Ironman Maastricht waarbij we met 14 reddingsboten en circa honderd vrijwilligers zorg dragen voor de veiligheid van de deelnemers. Daarnaast verzorgen we de veiligheid van evenementen als de intocht van Sinterklaas, hindernisparcoursen met wateronderdelen zoals de Cavemanrun, roeiwedstrijden, het wateronderdeel van de triatlon, het vuurwerk met Koningsdag en muziekevenementen op en aan het water. Ook heeft de Maastrichtse Reddingsbrigade uitgebreide ervaring met de inzet en coördinatie van personeel en materieel van meerdere Reddingsbrigades.

Voor de bewaking van evenementen beschikt de Maastrichtse Reddingsbrigade over professionele materialen zoals meerdere reddingseenheden, een voorrangsvoertuig en diverse hulp- en reddingsmiddelen. Ons team bestaat uit goed getrainde lifeguards die weten hoe ze óp en áán het water preventief en repressief kunnen optreden. Ook zijn ze allen in het bezit van een EHBO-diploma en kunnen ze overweg met de AED.

Omdat iedere inzet afhankelijk is van een aantal factoren, is het niet mogelijk om op de website een tarievenlijst te publiceren. Wij streven ernaar om uw evenement een veilig evenement te maken.

Wilt u informatie over de waterveiligheid bij uw evenement? Neem dan contact op met Ruud Vrijens via 06-15 30 94 65 of vul het contactformulier in.